Calendar Evenimente

Prezentare foto - video "Himalaya Accesibila"
Joi, 25 August 2011, 18:00 - 21:00

De origine austriaca, Anca Moraru este traducator, iar in timpul liber triatlonist si aventurier prin viata si peste continente. De asemenea, este si studenta în ultimul an la Jurnalism, Universitatea Bucuresti.

De origine austriaca, Anca Moraru este traducator, iar in timpul liber triatlonist si aventurier prin viata si peste continente. De asemenea, este si studenta în ultimul an la Jurnalism, Universitatea Bucuresti.
 

Si-a petrecut copilaria intre bazinul de inot si terenul de atletism, descoperind alpinismul in adolescenta. Se regaseste in calatorii de aventura si trekking si fascinaţia zonelor indepartate ale Pamantului nu conteneste sa o atraga. In ultimii 10 ani a cotrobait prin diverse coclauri ale insulelor Malta, Gozo si Teneriffe, a urcat doua dintre cele mai inalte varfuri ale Anzilor ecuadorieni - Cotopaxi, cel mai înalt vulcan activ al planetei şi Chimborazo, a ajuns pe acoperisul continentului negru, Kilimanjaro si a intreprins o serie de alte aventuri si provocari prin Europa, depasindu-si mereu propriile limite.

 

 

 

 

Fascinatia suprema a devenit, din decembrie 2008, Himalaya. A plecat cu un ghid local pe cei 350 de km ai Circuitului Annapurna, pentru 3 saptamani. Cu cateva zile inainte de finalul traseului planuit, ghidul a disparut. A ramas singura si a trebuit sa continue. Ca urmare, in decembrie 2010, la a doua intalnire cu Himalaya, a decis o aventura solitara. Prezentarea de fata are rolul de a arata o mica parte dintr-un univers pe care majoritatea dintre noi nici nu-l banuieste si, desi este un traseu consacrat si inclus in circuitele turistice locale, veti avea ocazia sa va dati seama ca Himalaya ofera inca un spirit ancestral, atins prea putin de civilizatie (dar, in acelasi timp, deja prea mult!).

 

 


 

„Sper sa va ofer imaginea unui colţ de rai pe care ma tem ca vom ajunge sa il deplangem peste cateva generatii. Sper sa va insuflu spiritul de aventura si respectul fata de elementul suprem fara de care rasa umana nu ar putea supravieţui: NATURA nealterata! Va doresc o eliberare deplina pe parcursul celor aproximativ 3 ore, cu mentiunea ca materialul nu este unul profesionist, ci asamblat cu rabdare din inregistrari proprii, facute in conditii de multe ori extreme.” Anca

 

Mai multe despre Anca, puteti gasi pe blog-ul personal: http://ankaberger.blogspot.com/


 

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, parter
Contact : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Contributie :  
Intrarea libera, insa donatiile pentru Centru sunt intotdeauna binevenite!

Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare