Calendar Evenimente

Intalnirile GOOD COMPANY
Luni, 05 Septembrie 2011, 19:00 - 21:30

Incepand din aceasta toamna, intalnirile Good Company se vor desfasura intr-un nou format. In fiecare luna va exista o tema de discutie, astfel:

 

Septembrie 2011 - Despre pacate, virtuti si moralitate
Octombrie 2011 - A trai aici si acum, adevarata maturitate spirituala
Noiembrie 2011 - Despre relatii si sexualitate in contextul dezvoltarii spirituale
Decembrie 2011 -  Despre dieta si transformarea spirituala

 

Va invitam sa studiem aceste subiecte in mod practic, ca parte a vietii noastre de zi cu zi. Vom sustine aceste seri prin vizionarea unor filme speciale, texte valoroase, vom avea invitati persoane cu experienta in munca spirituala si in domenii legate de subiectele noastre, vom recomanda carti si articole.

Membrii comunitatii Seeds for Happiness sunt invitati sa sustina aceste seri prin expuneri de experiente personale, talk-uri de 10-15 minute, asteptam initiativele voastre pe e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Intalnirile grupului Good Company au loc in fiecare luni, intre orele 19:00 – 21:00, in sala de meditatie de la demisol. In atmosfera primitoare a Centrului Seeds for Happiness, va invitam sa ne sustinem reciproc intr-un mod de viata spirituala autentica prin vom aprofundarea practicilor si diverse cai spirituale pentru a ne construi calea personala. Este o ocazie pentru o pauza impreuna spre a ne regasi pe noi insine in aceasta lume a vitezei si a lipsei de timp.

Sesiunile incep cu 15 minute de meditatie.
 

Tema de reflectat in luna septembrie:

“Cand bodhichitta, budha se naste in inima noastra, aduce cu el libertatea. Aceasta este notiunea de libertate in buddhism. Este vorba despre libertate din perspectiva limitarii posibilitatilor noastre personale. Ca si cand am fi niste copii extraordinari, geniali, iar societatea din jurul nostru ne constringe, vrea sa ne faca niste oameni obisnuiti. De cate ori aratam semne de genialitate parintii nostri sunt jenati si incearca sa ne puna la locul nostru, spunand: “ Charles, nu mai spune asta, poarta-te si tu normal! ”. De fapt chiar asa ni se intampla, cu sau fara ajutorul parintilor nostri. Nu incerc sa aduc vina in mod special parintilor, chiar noi insine ne facem acest lucru. Cand intelegem ceva extraordinar, ne e frica sa il spunem mai departe, ne e frica sa ne exprimam sau sa ne punem in astfel de situatii. Ne limitam pe noi insine, potentialul nostru, capacitatile noastre. Dar in buddhism suntem eliberati de acest fel de conventionalism.” Eliberarea din conventionalism - Ocean of Dharma, Chogyam Trungpa

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Contributie :  

Intrarea este libera, dar se recomanda o donatie de 10 ron pentru sustinerea activitatilor Centrului.


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare