Calendar Evenimente

Dimineti japoneze - Arta si cultura tarii Soarelui Rasare
Sambata, 01 Octombrie 2011, 10:00 - 13:00

Va asteptam cu drag la discutii despre arta, cultura si civilizatia japoneza, la prezentari, curiozitati, invitati de onoare si nu in ultimul rand, la o demonstratie de Chanoyu si savurarea unei cesti de ceai!

 

Ceremonia Ceaiului este vazuta in Japonia ca fiind arta care inglobeaza toate celelalte aspecte artistice ale culturii nipone. CHADO nu este doar ceai, este arhitectura, arta aranjarii gradinii, caligrafie, pictura, aranjament floral (chabana), arta culinara, ceramica, tehnica obiectelor lacuite, teatru Noh, haiku, meditatie Zen.

 

In fiecare luna va propunem o tema diferita, care pornind de la arta ceaiului si intorcandu-se la ea, va ofera ocazia incursiunii in esenta spiritului japonez, a artei, culturii si civilizatiei acestei tari.

 

 

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare