Calendar Evenimente

Ceremonia Japoneza a Ceaiului - Chanoyu
Luni, 03 Octombrie 2011, 19:00 - 21:00

Chanoyu, Ceremonia Japoneza a Ceaiului este o traditie care reprezinta Japonia in cele mai profunde valori culturale si spirituale ale sale. Estetica, filsofia si spiritualitatea care definesc Chanoyu sunt bazate pe patru principii fundamentale: Armonie, Respect, Puritate si Liniste.

Chanoyu, Chado sau Sado, asa cum este numita în Japonia Ceremonia Ceaiului, nu este numai o experienta estetica de a aprecia ceaiul verde. Chado este un mod de viata. Un mod de viata care aduce impreuna o experienta estetica complexa – arta caligrafiei, a aranjarii florilor, a pregatirii focului, a aprecierii rasinilor mirositoare, arta culinara, arta aprecierii obiectelor folosite in ceremonia ceaiului si in final arta pregatirii si aprecierii ceaiului. Chado include o disciplina provenita din practica buddhismului Zen.

Pentru lectii, va rugam sa aveti la dumneavoastra o pereche de sosete albe si imbracaminte lejera, pentru a putea sta in pozitia seiza (cu picioarele sub corp).

 
Participarea la lectii numai pe baza de inscriere prealabila!
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Telefon: 021 - 337 4822
Contributie :  

50 ron/ lectie


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare