Calendar Evenimente

Ghizii Fericirii – DASYA ZUCCARELLO, despre viata si invatatura lui LEE LOZOWICK, Maestru Spiritual Baul
Joi, 06 Octombrie 2011, 19:00 - 21:30

Va invitam la o noua editie din Ghizii Fericirii pentru a-l cunoaste si a-l asculta pe Dasya Zuccarello care ne va povesti despre viata si invatatura maestrului sau spiritual LEE LOZOWICK.

GHIZII FERICIRII este o serie de evenimente in cadrul carora facem cunostinta cu diferiti maestrii spirituali care au oferit pe parcursul istoriei cai catre atingerea si pastrarea fericirii autentice.

 

Lee Lozowick

Lee Lozowick este un maestru Baul radical. Traditia sa spirituala vine din India, parintele sau spiritual fiind Yogi Ramsuratkumar, si mai inainte Papa Ramdas, Sri Aurobindo si Ramana Maharshi.

 

Lee Lozowick a fondat in 1975 comunitatea Hohm din Arizona si apoi alte doua comunitati spirituale in Franta si India. A calatorit in foarte multe tari pentru a tine seminarii si concerte. Scoala spirituala formata in jurul sau are studenti din toata lumea. Grupuri de studiu si practica spirituala s-au format si in tari precum: Germania, Marea Britanie, Australia, Canada, Romania si Mexic.

 

Invatatura sa este exprimata prin seminariile, talk-urile date in toata lumea, concerte de muzica rock si blues, cartile publicate si dragostea sa pentru arta sacra.

 

Stilul sau de a transmite invatatura spirituala autentica pentru mentalitatea si psihologia omului vestic modern este neliniar, original, provocator si nonconformist. Intelepciunea sa radicala si nebuna a fascinat si contrariat foarte multi cautatori pe calea spirituala ajutandu-i sa-si deschida inima si mintea. Mr. Lee este recunoscut ca o voce anti New-Age demascand falsii autoproclamati maestrii si influenta lor nefasta asupra oamenilor.

 

Legaturile sale apropiate cu maestrii si comunitati spiritual din diverse traditii autentice, a imbogatit modul sau de a trasmite invatatura spirituala. El a incurajat studentii sai sa invete si a caute adevarul in multe surse spirituale autentice, precum budismul zen si cel tibetan, invataturile lui Gurdjieff, sufismul, hinduismul, crestinismul mistic. Prietenia si colaborarea sa stransa cu Arnauld Desjardins, maestru francez din traditia indiana Advaita Vedanta care a stabilit o scoala spirituala cu peste 2000 de studenti din intreaga lume, a adus o contributie majora ambelor scoli spirituale.

 

Lee Lozowick  este recunoscut si pentru contribuția sa remarcabila in domeniul creșterii constiente a copiilor. Seminariile si cărțile sale despre educația copiilor ținand cont de dimensiunea spirituala a unei vieți constiente, au devenit o referință in acest domeniu.

 

Detaliile evenimentului:

Dasya Zuccarello ne va povesti despre viata sa timp de 35 de ani alaturi de maestrul sau spiritual Lee Lozowick si invatatura acestuia, apoi vom viziona un film - On the Road with Mr. Lee (1995, 52 min), urmat de o sesiune de intrebari si raspunsuri. Filmul este subtitrat in limba romana.

 

Dasya Zuccarello este un student al Maestrului Baul Lee Lozowick din 1976. De 20 de ani el sustine seminarii in America si Europa, deasemenea faciliteaza creearea de grupuri de studiu in domeniul dezvoltarii umane. Traieste in comunitatea Hohm Sahaj Mandir din Arizona de Nord cu sotia si fiica sa. Dasya conduce acum doua edituri de carte in America.
A studiat matematica si stiinta calculatoarelor, a fost profesor de matematica si a lucrat in scoli speciale cu tineri intre 12 si 19 ani care nu se puteau adapta la conditiile scolilor normale. Dasya are o experienta indelungata ca participant, facilitator si organizator de seminarii de terapie si dezvoltare umana: Gestalt therapy, Primal therapy, Transactional Analysis, Silva Method for the Mind, The Game, The Event si Family Constellation.
 
Un eveniment organizat de Centrul Seeds for Happiness in colaborare cu Good Company.
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus
Contact : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 021-337 4822
Contributie :  

Ca si la evenimentele precedente, intrarea este libera, insa donatiile pentru Centru sunt intotdeauna binevenite pentru sustinerea activitatilor sale.


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare