Calendar Evenimente

Conferința ”Te iubesc!”, cu CLAUS KOSTKA
Joi, 23 Iulie 2015, 19:00 - 21:00

Minte deschisă, inimă deschisă - O conversație despre vulnerabilitate și înțelegere

 

Open mind, open heart - A talk on vulnerability and understanding

Atunci când ceva nu funcționează în relație cu cineva, avem tendința să dăm vina pe cealaltă persoană. Este mult mai ușor să nu ne asumăm responsabilitatea și să nu privim la partea noastră de vină, în loc să ne expunem la vulnerabilitate și să acționăm ținând cont de asta. De multe ori suntem mai înțelegători cu oamenii care nu ne sunt așa apropiați, decât față de cei pe care-I avem aproape.

 

De ce se întâmplă asta și cum putem să ieșim din acest cerc vicios, care nu ne permite să ne vindecăm, nici pe noi, nici pe ceilalți? Ce presupune să începem să ne întrebăm: ”cum am creat asta”? Ce înseamnă să trăiești cu adevărat în relațiile tale, fie cu partenerul, copii, prietenii, colegii, părinții tăi?

 

Vom explora în profunzime și împreună aceste întrebări. Claus vă invită să veniți cu mintea deschisă și o mulțime de întrebări. Așa cum mulți dintre voi știu deja, Claus preferă interacțiunea directă, pentru că ea face diferența în modul în care sunt înțelese lucrurile, spre deosebire de întâlnirile în care doar se colecționează informații (care sunt uitate câteva zile mai târziu).

 

 Vă așteptăm cu drag la o nouă întâlnire de împărtășire, apropiere și înțelegere!

 

Despre invitat:

CLAUS KOSTKA este un terapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.

 

Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România. Despre activitatea sa, găsiți informații pe: www.clauskostka.de

 

Claus Kostka este autorul carții "Te iubesc...mai departe ce facem?", publicată de curând în România si disponibilă la Centrul Seeds for Happiness si pe site-ul:  www.goodcompany.ro

 

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus de la parter
Contributie :  

50 ron (gratuit pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare