Calendar Evenimente

Seri de Medițatii Active Osho - cu Jivan, Kiran & Mihai Popa Radu
Marti, 17 Noiembrie 2015, 19:00 - 20:30

Meditațiile Active Osho au fost concepute pentru a debloca și activa energia vitală naturală ce se regăsește în fiecare dintre noi.

 

 

“Medicine cures your body; meditation cures your soul. Medicine heals the material part of you; meditation heals the spiritual part of you.”- Osho

 

Dacă sunteți curiosi sau vreți să explorați meditațiile active Osho și meditația în general, vă invităm la o serie de 3 întâlniri în care vom experimenta câteva dintre meditațiile active Osho, tehnici de meditație ce combină mișcarea cu nemișcarea și ne susțin mai întâi să ne descărcăm stresul sau oboseala din corp – minte ca apoi să ne relaxăm, să ne reconectăm la sursa de energie și tăcere din interior.

 

Întâlnirile vor fi săptămânale, între 19.00- 20.30. Tehnicile de meditație pe care le vom explora sunt:

·        Meditația Kundalini: 10 noiembrie

·        Meditația prin Râs: 17 noiembrie

·        Meditația Chakra Inimii: 25 noiembrie 

 

Poate că înţelegem nevoia de a reduce stresul şi de a ne destinde; poate apreciem că mişcarea spre interior este calea.

Dar să stăm aşezaţi pentru douăzeci de minute, să ne închidem ochii şi să încercăm să ne liniştim gândurile şi emoţiile permanente şi corpul agitat este de multe ori dificil sau imposibil. De fapt, a încerca să te relaxezi creează şi mai multă tensiune, atunci când ne luptăm cu noi înşine şi apoi ieşim din această tentativă simţindu-ne demoralizaţi, simţind că „meditaţia poate merge la alţii, dar nu este pentru mine!”

Sună familiar?

Vestea bună este: meditaţiile active Osho iau agitaţia, oboseala, stresul şi tensiunea noastră cronică în calcul şi sunt concepute special pentru a se adresa acestor ‘probleme’.

 

Paşii din cadrul fiecărei meditaţii active ne despovărează, ne eliberează mai întâi astfel încât nimic să nu ne stea în cale atunci când vrem să fim tăcuţi şi relaxaţi, prezenţi, alerţi.

Aceste tehnici bazate pe mişcare pot fi văzute ca un mod de a ne „acorda” la noi înşine.

Toate Meditațiile Active Osho au cel puţin o etapă activă – de exemplu: dans, tehnică de respiraţie, scuturarea corpului, exprimare verbală, alergare, râs şi aşa mai departe – care apoi te conduc, uşor şi natural, într-o fază pasivă sau mai multe.

Meditațiile active sunt și un mod plăcut de a vă încheia ziua, deconectându-vă de la activitatea de peste zi, trezindu-vă corpul și simțurile, centrându-vă in interior, deschizând porți către o stare de relaxare și prezență.

 

Meditațiile Active Osho au fost concepute pentru a debloca și activa energia vitală naturală ce se regaseste în fiecare dintre noi.

Fiecare sesiune este diferită ca experientă și cuprinde: explicaţie şi demo, efectuarea tehnicii și un ceai cald informal după. La sfârșitul seriei vom avea un sharing circle :)  

 

Despre facilitatori:

 

Jivan si Kiran au o experientă bogată și variată cu meditațiile active Osho, din 2007 susțin împreună seminarii experiențiale de crestere și transformare personală prin meditație, tantra, conștientizare corporală, exprimare emoțională (emotional release), terapie experiențială și trance dance. S-au specializat în și colaborează cu binecunoscute institute și școli (pe care le reprezintă) din domeniul meditației, dezvoltării personale și terapiei experiențiale precum OIMR- India, TantraLife - Italia, Humaniversity - Olanda și Trance Dance International - SUA printre altele. Susțin cursuri în România (unde locuiesc) și frecvent în Germania. Pe parcursul anilor au susținut cursuri în Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia. În seminariile pe care le susțin creează un spațiu de relaxare, încredere, joacă, acceptare și prezentă.

 

Mai multe despre Jivan & Kiran găsiti direct pe blogul lor: http://KiranandJivan.blogspot.ro/

 

Mihai Popa-Radu (Vimal Anand) și-a început practica de meditație în 2007 și pe parcursul anilor a practicat sub îndrumarea a diverși maeștri în centre de meditație din Austria, Italia, Japonia, Marea Britanie, Thailanda și Ungaria. Începând cu 2012 oferă cursuri introductive de Mindfulness în organizații, precum și programul “Meditații pentru oamenii grăbiți”.

 

În paralel, Mihai s-a apropiat de lumea Osho începând cu 2010, a participat la o serie de workshopuri în centre de meditație din Grecia, Italia, Germania, Israel și India, inclusiv la Osho Meditation Resort din Pune.

 

În 2009 a fondat centrul spiritual Seeds for Happiness cu scopul de a oferi oamenilor un spațiu în care să își identifice și să își onoreze aspirațiile spirituale. În paralel se implică activ în selecția, publicarea și chiar traducerea unor cărți esențiale de dezvoltare spirituală, în parteneriat cu editura Herald.

 

*Participarea la sesiuni nu necesită experiență anterioară.

*Vă recomandăm să aveți haine confortabile.

 

Informații si Înscrieri : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau 0728 775 498 (Kiran)

*Locurile sunt limitate. Înscrierile devin valabile după achitarea integrală. Detaliile de plată le veți primi la înscriere.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus (parter)
Contributie :  

75 lei toata seria
35 lei/ o sesiune 


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare