Calendar Evenimente

Terapia Meditativa OSHO Born Again, cu LEELA
Vineri, 18 Martie 2016, 19:00 - 21:00

Un proces creat special de Osho pentru a redescoperi prospetimea și inocența copilăriei fără a intra efectiv în contact cu diverse probleme psihologice.

 

Acest experiment grozav prin care trecem este de fapt pentru a ajunge din nou în copilăria pierdută. Și când zic “copilăria pierdută” mă refer la inocență, la ochii plini de uimire, la a nu ști nimic, la a nu avea nimic și cu toate astea a fi în culmea fericirii. Aceste momente neprețuite, plin de uimire, bucurie, fără tensiune, griji, temeri, trebuie să fie recâștigate, redescoperite.” Osho

 

Ce este “OSHO Born Again”?

Un proces creat special de Osho pentru a redescoperi prospețimea și inocența copilăriei fără a intra efectiv în contact cu diverse probleme psihologice.

În plus, un spațiu special creat în care ai libertatea timp de o oră de a exprima tot ceea ce sufletul tău de copil a fost împiedicat să exprime, și de care esți mai mult sau mai puțin conștient... și de care vei deveni pe deplin conștient în timpul procesului, și care îți asigură încheierea unei etape din viața ta și trecerea către o alta etapă a existenței tale ca adult.

 

OSHO Born Again este o terapie meditativă, un proces de 7 zile, două ore în fiecare zi. În prima oră vom intra înapoi în copilărie și vom face tot cee ce ne-am dorit întotdeauna să facem. A doua oră vom sta în liniște în meditație.

 

"Terapiile Meditative" – nume inventat de Osho – sunt procese menite să elibereze energia, să reîmprospăteze vitalitatea și să creeze spațiu pentru liniște. Ele acționează la nivel energetic, evitând mintea conștientă, analitică. De aceea ele sunt procese curate, pure, în care fiecare se conectează direct cu propria energie, fără a exista nicio interferență sau intervenție a facilitatorului (exceptând cazurile rare în care e nevoie de îndrumare). Și toate sunt, de fapt, meditații – chiar și în faza activă, în care suntem în fiecare moment față în față cu noi înșine.

 

Ce poti obține în urma participării la “OSHO Born Again”

-  Încheierea unei etape a existenței tale

-  Trecerea către o altă etapă fiind o ființă totală și completă

-  Conștientizarea condiționărilor și limitărilor care pornesc din copilărie

-  Trăirea stării de prezentă fără a mai fi agățat de evenimentele din trecut

-  Recâștigarea entuziasmului și a stării de prospețime specifice copilăriei

-  Posibilitatea de a vedea diverse situații, contexte prin ochii de copil, fără a le mai eticheta prin mintea unui adult și fără a-ți pierde simțul responsabilității și al identității

 

Despre LEELA

Leela s-a născut în Brașov, România și are un background de business. Cu o bogată experiență în grupuri de formare în coaching și workshopuri de meditație, ea practică arta în meditație activă și s-a instruit în Meditațiile Osho, terapiile meditative Osho No Mind si Osho Born Again, în hipnoza Ericksoniana si  NLP. Leela este inițiată în gradul de master în sistemul tradițional al Dr. Usui și conduce seminarii de vindecare prin Reiki (inițieri grad 1 si 2), precum și Terapiile Meditative Osho No Mind si Osho Born Again, tabere de Meditație și cursuri de Reiki. Jumatate de an, Leela locuiește în Eressos, Insula Lesvos, Grecia și lucrează alaturi de cei de la centrul de meditație Osho Afroz (www.oshoafroz.com), iar restul anului coordonează în România Școala de Coaching 12Coach al carei fondator este. ( http://www.12coach.ro ) . 

 

 

EXPECT THE UNEXPECTED!

Permite-ți  reintri în spiritul copilăriei și abandonează-te spațiului plin de înțelepciune și puritate

 

 

Modalitățide plată: la sediul Centrului sau prin transfer bancar. Pentru transfer bancar, datele sunt următoarele:

 

ASOCIAȚIA SEEDS FOR HAPPINESS,
Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, sector 4, București
CIF 25662364
Cont: RO97 BACX 0000 00044297 4000
Banca: Unicredit Bank
 
 
 
Pentru mai multe informatii despre eveniment, o puteti contacta direct pe LEELA, astfel:
- telefonic, la numarul: 0731.371.205
- sau e-mail, la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Locatie : Centrul Seeds For Happiness, sala Happy ( demisol )
Contributie :  

Investiție: 100 euro

Înscrierea devine efectivă numai în momentul plății unui avans de 50%. Locurile sunt limitate!

REDUCERI acordate:

- cei care au mai participat la unul din evenimentele Seeds for Happiness sau Enjoy Change beneficiază de reducere de 10%!

- primii 5 înscriși au 15% reducere!

- vino cu un prieten și ai 10% reducere!


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare