Calendar Evenimente

Time To Reset Our Mindset - Masterclass with PETER SZABO
Luni, 26 Iunie 2017, 09:00 - 17:30

Alege cu înțelepciune instrumentele de coaching.

 

Peter ne invită să avem o nouă perspectivă asupra propriei practici de coaching. Cu un mic impuls, el ne va ajuta să punem un semn de întrebare în spatele fiecărui pas pe care îl facem în interacțiunea cu clienții:

  • Ce dovedește că de fapt a fost folositor?
  • Și dacă ar fi existat un mod radical diferit de a fi eficient în munca noastră de coaching spre beneficiul clienților noștri?

Nu vă îngrijorați, Peter are un mod foarte respectuos de a construi și de a prețui ceea ce deja funcționează bine. Și, în același timp are calitatea de a zdruncina cu grijă mentalitatea noastră și a deschide perspective noi pentru a fi și mai eficienți ca și coach.

Acest training este o invitație pentru:

  • a realiza în ce măsura propria mentalitatea influențează capacitatea noastră de a fi utili clienților
  • a analiza supozițiile despre coaching și a vedea în ce măsură dorim ca acestea să fie valide și efective în practica noastră
  • a descoperi modalități proaspete și diferite de a interacționa cu clienții noștri și a vedea ce întrebări noi preferăm să experimentăm în viitor
  • a deveni conștienți de influența și responsabilitatea noastră în a co-crea “povestea” cu care clientul va pleca și va trăi
  • a experimenta lucrul cu un set simplu de întrebări de coaching care, foarte probabil, îl vor ajuta pe client să continuie pe cont propriu fără a mai avea nevoie de coaching

Pentru înregistrare completați formularul de înscriere .

 

Despre FACILITATOR:

 

Peter Szabo, MCC SONY DSC

Peter, executive coach, este specializat în conversații de coaching cu persoanele care caută rezultate de lungă durată obținute într-o perioadă scurtă de timp. A lucrat cu directori de top și a sprijinit proiectele de schimbare pentru Roche în Basel, Lufthansa Systems în Budapesta, Petronas în Kuala Lumpur, SAP în Heidelberg și pentru Andritz Hydro în New Dehli. Are o experiență de peste 30 de ani ca antreprenor și coach.

Peter este fondatorul SolutionSurfers cu sediul în Elveția, cu 13 parteneri în întreaga lume, pe 4 continente și în 9 limbi. Înainte de a vinde compania, a format chiar el peste 3000 de coachi profesioniști. Până în 2013 este coproprietar la IT startup ANALOGY în Budapesta.

De nouă ani, Peter este Master Certified Coach și membru al echipei de evaluare ICF pentru certificarea coachilor profesioniști.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus (parter)
Contributie :  

€250 (pentru înregistrare completați formularul de înregistrare)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare