Calendar Evenimente

Paradoxul iubirii – cum să iubim deplin fără a ne pierde pe noi înșine - alături de CLAUS KOSTKA
Joi, 15 Februarie 2018, 19:00 - 21:00

Paradoxul iubirii – cum să iubim deplin fără a ne pierde pe noi înșine

 

 

Unul dintre miturile legate de iubire este cel conform căruia dacă doi oameni se iubesc cu adevărat, viețile lor se contopesc și granițele dintre “mine” și “tine” dispar.


De fapt, pentru ca o relație să dureze, este important ca între cei doi parteneri să existe ceea ce Khalil Gibran numea “o mare vălurind între ţărmurile sufletelor voastre’.

 

În cadrul întâlnirii din seara zilei de 15 februarie, Claus Kostka ne va împărtăși cum să cream și să păstrăm acel echilibru delicat dintre apropierea de cealalată persoană și păstrarea propriei individualități.

 

Pentru a da un caracter cât mai relevant și interactiv întâlnirii, Claus vă invită să aduceți cu voi și să împărtășiți exemplele, întrebările și frământările voastre pe această tema, urmând ca cele mai incitante dintre ele sa fie premiate cu câte un exemplar din cartea sa "Te iubesc...mai departe ce facem?".

 

Astfel, căutarea răspunsurilor va fi un demers comun, viu și cât mai practic.

 

Despre invitat:


CLAUS KOSTKA este un terapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.

Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România. Despre activitatea sa, găsiți informații pe: www.clauskostka.de

Claus Kostka este autorul carții "Te iubesc...mai departe ce facem?", disponibilă la Centrul Seeds for Happiness.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus (parter)
Contributie :  

75 RON (50 RON pentru studenti)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare