Calendar Evenimente

Spirala Vietii & Iubirii – cum sa impletim armonios dezvoltarea personala in relatiile de cuplu - alaturi de Claus Kostka
Miercuri, 13 Februarie 2019, 19:00 - 21:00

 

 

Despre eveniment:

Dezvoltarea persoanala si spirituala este un demers individual, un drum pe care fiecare si-l descopera si il parcurge in ritmul propriu.

 

In acelasi timp, aceasta calatorie poate fi cu atat mai implinitoare si dadatoare de bucurie cand este facuta alaturi de persoana iubita, cei doi parteneri mergand impreuna, fiecare pe propria carare, asa cum frumos descrie Khalil Gibran:

 

“Cantati, dansati si va bucurati impreuna, dar lasati-va sa ramaneti separati unul de altul,
Precum strunele unei laute care, desi separate, vibreaza laolalta creand aceeasi melodie.”

 

In cadrul intalnirii din 13 februarie, Claus Kostka ne va impartasi cum sa cream si sa pastram acel echilibru delicat dintre apropierea de cealalata persoana si pastrarea propriei individualitati in contextul dezvoltarii personale si spirituale.

 

Printre temele abordate se numara:

  • Demersurile de auto-descoperire si evolutie spirituala sunt precum o spirala ascendenta, care ne transforma atat mintile, cat si inimile
  • Cum putem sa ne armonizam propria “spirala” cu cea a partenerei/partenerului
  • Ce e de facut atunci cand unul dintre parteneri este preocupat de propria dezvoltare, iar celalalt nu (sau chiar se opune)
  • Cum ne putem bucura din plin de Viata si de Prezent pe masura ce devenim constienti de faptul ca atat relatiile, cat si vietile noastre se pot incheia in orice moment
  • Cum putem trece mai usor prin “doliul” incheierii unei relatii fara a ne inchide inimile

 

Pentru a da un caracter cat mai relevant si interactiv intalnirii, Claus va invita sa aduceti cu voi si sa impartasiti exemplele, intrebarile si framantarile voastre pe aceste teme, urmand ca cele mai incitante dintre ele sa fie premiate cu cate un exemplar din cartea sa "Te iubesc...mai departe ce facem?"

 

Astfel, căutarea răspunsurilor va fi un demers comun, viu și cât mai relevant.

 

Despre invitat:


CLAUS KOSTKA este un terapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.

Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România. Despre activitatea sa, găsiți informații pe: www.clauskostka.de

Claus Kostka este autorul carții "Te iubesc...mai departe ce facem?", disponibilă la Centrul Seeds for Happiness

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus (parter)
Contributie :  

75 ron/persoana (120 RON pentru cupluri)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare