Inchiriere spatii pentru evenimente

Scurta prezentare a spatiilor Centrului

 

Centrul Seeds for Happiness beneficiaza de doua spatii amenajate modern si functional, cu capacitate de 25, respectiv 80 de persoane, care pot fi amenajate in diverse configuratii, in functie de tipul evenimentului care se organizeaza.

 

Spatiul “HAPPY” de la demisol este format din doua spatii despartite prin usi glisante, o camera de primire, 2 grupuri sanitare si o mica chicineta, toate cu o suprafata de 110 m².

Este amenajat elegant, in culori calde si mobilier in linii simple si armonioase in stilul Urban Zen. Spatiul este foarte bine luminat natural si ofera conexiune internet wireless. Este optiunea ideala pentru intalniri restranse cu caracter informal, cum ar fi: seminarii, workshop-uri interactive, sesiuni de curs sau grupuri de discutii, cu un numar de participanti pana la maximum 25 persoane.

 

Spatiul “FOCUS de la parter este caracterizat printr-un design modern si o excelenta ergonomie, cu o suprafata de 150 m² impartita astfel:

  • sala de evenimente care poate primi pana la 80 de participanti in asezati in formatul “sala de conferinte”. Este o sala multifunctionala ce poate fi amenajata pentru: conferinte, lansari de carte, workshopuri, seminarii, receptii, cocktailuri etc.
  • un foyer ce include o garderoba si un separeu cu o chicineta;
  • 3 grupuri sanitare;
  • conexiune internet wireless.

 

Centrul poate pune la dispozitia celor interesati, separat de spatiul propriu-zis si contra cost, si alte dotari pe care le gasiti in oferta de inchiriere.

 

Sumele obtinute din inchirierea spatiilor sunt folosite integral pentru sustinerea Centrului, ele nereprezentand o sursa de profit.

Informaţii în completare