Sala de meditatie Happy

Spatiul “HAPPY” de la demisol (cu o suprafata de 110 m²) este format dintr-o camera de primire, doua spatii despartite prin usi glisante (sala de meditatie si biblioteca), 2 grupuri sanitare si o mica chicineta.

Este amenajat elegant, in culori calde si mobilier in linii simple si armonioase in stilul Urban Zen. Spatiul este foarte bine luminat natural si beneficiaza de conexiune internet wireless.

A doua camera de la demisol a fost conceputa si amenajata special pentru sesiunile de meditatie, insa este optiunea ideala pentru intalniri restranse cu caracter informal, cum ar fi: seminarii, workshop-uri interactive, sesiuni de curs sau grupuri de discutii, ateliere creative, pentru grupuri nu mai mari de 25, max 30 persoane.

In biblioteca Centrului se gasesc peste 1500 de carti, DVD-uri, programe audio, reviste, care sunt disponibile membrilor Centrului. Pentru a afla care este programul de lectura la biblioteca, va rugam sa ne contactati. 

Centrul poate pune la dispozitia celor interesati, separat de spatiul propriu-zis si contra cost, si alte dotari pe care le gasiti in oferta de inchiriere.

 

IMPORTANT:

  • Asociatia non-profit Seeds for Happiness nu percepe TVA.
  • In cazul inchirierii spatiilor pentru mai multe evenimente pe parcursul unui trimestru, sunt oferite reduceri de fidelitate.
  • Reducerile oferite Partenerilor  sau Sponsorilor Centrului Seeds for Happiness se aplica la preturile de lista.

 

Sumele obtinute din inchirierea spatiilor sunt folosite integral pentru sustinerea Centrului, ele nereprezentand o sursa de profit.

Informaţii în completare