Membership

 

Asociatia Seeds for Happiness are caracterul unei asociatii profesionale, independenta, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, cu personalitate juridica, guvernata de legile interne si internationale in vigoare. Asociatia se angajeaza sa nu discrimineze pe baza de convingeri, nationalitate, varsta, sex, rasa, handicap, culoare sau credinte religioase in ceea ce priveste primirea si alegerea membrilor sai, propunerile pentru functiile de conducere sau numirile in comitete.

 

Cateva dintre obiectivele Asociatiei Seeds for Happiness:
- organizarea de evenimente avand ca tema dezvoltarea personala si spirituala, cu invitati si moderatori experti romani si straini;
sprijinirea diverselor proiecte cu caracter caritabil si/ sau educativ, atat in tara cat si in strainatate;
- mobilizarea si gestionarea resurselor locale, nationale si internationale, provenite din donatii, subventii, subscriptii, contributii, cotizatii, sponsorizari, parteneriate, catre proiecte destinate persoanelor talentate sau cu aptitudini speciale, dar nu exclusiv;
- promovarea activitatilor Asociatiei prin diferite campanii de promovare.

 


Categorii de activitati pe care si le-a propus Asociatia:
- organizarea de activitati, seminarii, grupe de studiu, programe de studiu;
- acordarea si mijlocirea acordarii de burse;
- organizarea si intretinerea de sali de lectura, biblioteci, mediateci si facilitarea accesului Membrilor la materialele continute prin consultare si imprumut conform regulamentelor proprii de functionare;
- sustinerea financiara si materiala a editarii de carti, reviste, alte publicatii;
- promovarea serviciilor bazate pe voluntariat pentru tineri, elevi si studenti.

Orice persoana fizica sau juridica care adera la scopul, obiectivele si codul etic al Asociatiei. Poate fi Membru al Asociatiei orice persoana fizica, indiferent de rasa, sex, religie, orice cetatean roman, cu dubla cetatenie sau de alta cetatenie. Membrii Asociatiei sunt inscrisi in nume individual.

 

 


Speram ca evenimentele si activitatile pe care le desfasuram prezinta interes si se incadreaza in efortul personal de a contribui la schimbare, crestere si dezvoltare spirituala si am fi bucurosi sa va alaturati comunitatii Seeds for Happiness pentru a realiza impreuna aceste obiective.

Va invitam sa deveniti MEMBRU al comunitatii Seeds for Happiness, prin completarea formularului aferent si achitarea taxei anuale de 350 ron, taxa care intra in vigoare incepand cu 1 septembrie 2014.

Taxa de Membership poate fi achitata cash, la Centrul Seeds for Happiness sau prin transfer bancar, cu mentiunea "Membership + Numele si prenumele". Datele noastre bancare sunt urmatoarele:

 

ASOCIATIA SEEDS FOR HAPPINESS,
Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, sector 4, Bucuresti
CIF 25662364
Cont: RO97 BACX 0000 00044297 4000
Banca: Unicredit Tiriac

 

Printre beneficiile calitatii de Membru, se numara:
- Primirea informatiilor periodice legate de activitatea desfasurata la Centrul Seeds for Happiness;
- Acces la biblioteca Centrului pentru împrumutarea materialelor tiparite, audio si video;
- Acces la resursele online ale Centrului;
- Participarea gratuita la anumite evenimente periodice: sesiuni de meditatie, seri de film, grupuri de discutie;
- Reduceri la anumite evenimente organizate de Centru sau de colaboratori ai acestuia.

 

Toate sumele încasate din cotizatii, donatii, sponsorizari, diverse incasari sunt utilizate pentru dezvoltarea programelor Centrului, ele nereprezentând o sursă de profit.