Evenimente SUNDAO cu Master Yu, toamna 2014

 

MASTER YU susține prelegeri în toată lumea, ca învățător și speaker, despre transformare somatică prin“Arta Respirației” & “Vindecare Energetică Cuantică și Coaching” pentru Manifestarea Conștiinței. A acordat sesiuni de coaching și manifestare a energiei unor clienți din toată lumea, de la vecina de vis-à-vis la celebrități de top, lideri mondiali sau artiști – și fiecare dintre aceștia a constatat transformări profunde, pe măsură ce s-au aliniat mai bine la adevărata lor natură și la Dao, calea spre manifestare fără efort și fericire.

Master Yu este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al unor cărți precum “Sundao – Respirația daoistă și practica vindecării”. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă.

Misiunea pe care și-a asumat-o cu pasiune și dedicație este aceea de a culege și de a împărtăși secretele artei de a trăi, făcându-le accesibile, astfel încât umanitatea să-și amintească puterea prezenței umane. De aceea, a creat Școala Internațională a Manifestării Conștiinței (ISOCM), ca o modalitate de a cultiva cea mai puternică stare de bine și de a experimenta comuniunea autentică pentru o manifestare fără efort.

Călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).

 

 

In toamna acestui an, va sustine in Romania urmatoarele evenimente:

18 - 25 septembrie 2014
Black Sea Healing Retreat with Master Yu
Hotel Melodia, Venus

30 septembrie 2014
Intâlnire la Brașov cu Master Yu, Jae – Sheen
Libraria St.O.Iosif, Muresenilor Brasov

2 octombrie 2014
Sundao – Echilibru și Aliniere Interioară – Arta Respirației
Anahata Wellness Center, Alexandru Moruzzi Voievod nr. 4A, et.1, ap.3 Bucuresti

4 - 5 octombrie 2014
Workshop Arta Echilibrului
Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16 Bucuresti

8 octombrie 2014
ARTA RESPIRATIEI pentru vindecare și stare de bine
Anahata Wellness Center, Alexandru Moruzzi Voievod nr. 4A, et.1, ap.3 Bucuresti

 

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, accesati:

www.thepath.ro sau https://www.facebook.com/pages/The-Path-Romania/792735720740381  

 

 

 

Informaţii în completare