Evoluam Impreuna - evenimentele lunii noiembrie 2014

 

Ne bucuram sa te anuntam ca  weekendul 7-9 noiembrie la Bucuresti  Evoluam Impreuna va avea 2doi invitati speciali care vor sustine 3 evenimente prin care putem sa evoluam impreuna.

Primul invitatat este  Ovidiu  Ovidiu Victor Cosbuc, doctor in stiinte orientale, antropolog si explorator, care se  ocupa de ancestral, samanism si a efectuat expeditii in Asia, India, Himalaya, Nepal, America Centrala si de Sud, Drumul Incasilor.

Acesta  va sustine vineri 7 noiembrie, intre orele 18.30-21.oo,  Conferinta "Regasirea sursei din tine".

In data de 8 noiembrie, sambata, va sustine  cursul "Metode de recuperare a puterii interioare"  un curs menit sa trezeasca puterea din tine care sa te conduca spre hotarare , actiune si perseventa in viata ta. 

Ovidiu Viorel Cosbus  fost invitatul  lui Oreste in emisiunea  cu tematica "Sanatatea omului, sanatatea Pamantului".

 

 

• Cand te-ai bucurat de tine si de viata ultima data?
• Cand  pur si simplu ai ras cu pofta?
• Cand ti-ai facut timp doar pentru a  te relaxeza si si a fi fericit?
• Cand ai fost in armonie cu gandurile si emotiile tale?
• Cand ai trait cu adevarat, intens in prezent?
• Cand ai fost ultima data la un curs in care nu ai acumulat cunoastere  pentru minte, ci pur si simplu ai trait din plin viata?

 

Criza vremurilor noastre este una a lipsei sensibilitatii fata de nevoile umane. Cei care traim  în orase suntem presati de obligatii si responsabilitati, fiind supusi unui stil de viata alert. Senzatia de oboseala, iritatie, anxietate, depresie si lipsa de motivatie, este din ce in ce mai prezenta in viata noastra.

Ne dam seama ca am pierdut “unitatea” cu noi însine, cu emotiile si necesitatile noastre profunde. Am uitat ca avem nevoie de odihna, relaxare, entuziasm, si contact uman.

Te invitam in 9 noiembrie la un atelier de Biodanza unde te vei intalni si vei integra aspectele pozitive ale copilului tau interior. “Toti adulti au fost copii, dar putini isi amintesc“, citat regasit in magica carte si viata a  Micului Print, regasit in fiecare dintre noi. A integra copilul interior inseamna a scoate la suprafata acea parte din noi care cunoaste si comunica prin perceptii, intuitii, stari de suflet.

 

Cine iti va fi alaturi in acesta calatorie a BIODANZEI?
In acesta calatorie ghidul tau va fi Liliana Cosbuc, unicul profesor de biodanza format pe parcursul a trei ani  la “SCUOLA MODELLO DI BIODANZA” Sistemul Rolando Toro, Milano. Specializata in terapii complementare, Master Reiki Usui si Karuna, Consulent de Aura Soma, Cosmeticiana specializata in masaje Ayurvedic, Shiatsu, Antistres.

Stim ca multi dintre noi am fost la nenumarate cursuri de dezvoltare personala prin care am acumulat un bagaj de cunostiinte, insa este absolut vital sa si experimentam practic, iar BIODANZA doar te face sa traiesti, sa experimentezi. Vino sa te convingi singur!

Detalii suplimentare si inscrieri: http://evoluamimpreuna.ro/

 

Informaţii în completare