Workshop ”2015 – un an de viață împlinită”, cu Raluca Mohanu - 31 ianuarie 2015

 

Iti iei “la revedere” de la 2014. Te bucuri de ceea ce ai deja in viata ta si lasi acest an sa plece, cu bucuriile si momentele sale mai dificile, cu lectiile sale pentru tine. Afli cum poti crea spatiu in viata ta pentru Anul Nou, cum poti invita ceea ce este bun pentru tine in 2015.


Visezi cu “ochii deschisi” la 2015. Iti dai voie sa iti imaginezi un an care te-ar ajuta cel mai mult sa evoluezi, un an in care sa fii aliniat misiunii tale personale. Stii cum vrei sa cresti si sa contribui in 2015. Iti stabilesti intentii puternice pentru acest an prin care sa ai grija de corpul, mintea, emotiile si spiritul tau. Vizualizezi viata ta implinita, in care nu mai este nevoie sa te imparti intre multiplele tale roluri (familie, cariera, relatie de cuplu...).


Te apuci de treaba. Intelegi ceea ce nu se spune de obicei despre “legea atractiei” – faptul ca pe langa intentie, “munca” (citeste obiceiurile zilnice) este esentiala. Gasesti cele mai bune modalitati pentru tine de a crea un “context de inevitabilitate” pentru ca “lista ta de obiceiuri” sa se intample. Descoperi cum sa scapi de rutinele care te blocheaza si nu te mai lasi atras in activitati care nu te dezvolta.


Cum va fi acest workshop?
Vei lucra experiential, combinand tehnici de coaching (gestionarea tranzitiilor, vizualizarea, dezvoltarea obiceiurilor) cu elemente inspirate din terapia prin arta (exercitii cu imagini, colaj). Va fi un workshop interactiv in care iti vei antrena toate cele patru inteligente (corpul, emotiile, mintea si spiritul).


Cine este facilitatorul?
Raluca Mohanu este executive coach si trainer. Misiunea sa personala este sa ii ajute pe ceilalti sa isi traiasca misiunea lor personala cu bucurie, responsabilitate si integritate. Raluca este voluntar al Centrului Seeds for Happiness inca de la infiintare, practicanta a meditatiei si pasionata de mindfulness. Mai multe despre Raluca puteti afla la www.steps4change.ro


Care este investitia ta?
Pretul workshop-ului este de 300RON.
Beneficiezi de o reducere de 50% (pret de 150RON) daca esti:
- Membru in comunitatea Steps4Change (client de coaching individual, participant la cel putin un curs deschis sau in mediul organizational)
-  Membru in comunitatea gazda, Seeds for Happiness
Plata se face cash inainte de inceperea workshop-ului.


Unde?
La sediul Seeds for Happiness, Strada Fabricii de Chibrituri nr. 16 (puncte de reper – Parcul Carol, Autogara Filaret). Vezi harta la http://www.seedsforhappiness.ro/despre-noi/contact.


Cand?
Sambata, 31 ianuarie ora 9:30 – 17:30.


Cum te inscrii?
Inscrie-te acum trimitand un email la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Informaţii în completare