Echilibrare emotionala, eveniment Evoluam Impreuna - 7 martie 2015

 

Cum sa nu te lasi sabotat de vinovatie, frica si furie

 

Emoțiile ne însoțesc la tot pasul: când suntem singuri, în familie, la job sau cu prietenii. Ne este ușor să trăim cu  emoțiile pozitive, pe care le-am dori să se mențină  cât se poate de mult în viața noastră.

Pe de altă parte, trăim și emoții negative pe care nimeni nu ne-a învățat cum să le facem față. 3 dintre cele mai des întâlnite emoții din acestă categorie sunt: VINOVĂȚIA, FRICA și FURIA.

Așadar, intreabă-te dacă ți se intamplă să:
- te autoînvinovățești deoarece nu te consideri suficient de bun(ă) pentru partenerul tău, familia ta, locul tău de muncă
- ”ții totul în tine” din frica că vei fi respins/judecat de cei din jurul tău
- iți dorești să faci o schimbare în viața ta, însă iți este teamă de eșec
- te infurii des și din nimic și relația cu partenerul(a), copilul, mama, colegul sau șeful are de suferit din această cauză.

În orice moment al vieții tale, ai posibilitatea de a alege între a fi controlat de emoțiile tale sau a-ți controla emoțiile.

În majoritatea cazurilor, oamenii aleg inconștient prima variantă, așa că rezultatul acestei alegeri este suferința.

Cu siguranță tu vrei să inveți să-ți ECHILIBREZI emoțiile, așa că iți punem la dispoziție ocazia prin care să începi acest proces.


Cine va sustine acest eveniment:

CRINA VERES
Vinovăția este o emoție strămoșească, transmisă din neam și pe care o purtăm în ADN-ul nostru. Deși drumul pînă la desăvârșire este dificil, putem face pași către acceptarea vinovăției pe care o resimțim.

Vei afla despre VINOVĂȚIE: originea vinovăției; diferența dintre a fi vinovat (cînd faci intenționat rău)  și a te simți vinovat (când te judeci pentru că ai făcut o faptă care nu credeai că o să îl lezeze pe celălalt); cum să reacționezi față de cei care au tendința să te manipuleze considerându-te vinovat de nefericirea lor.

LUMINITA BALTARETU
Sentiment sau emoție de mare neliniște, frica  însoțește conștientizarea unui pericol real sau imaginar, a unei amenințări.

Cu toții trăim frici, dar nu toți avem aceleași frici. O frică imaginară  ignorată devine din ce în ce mai puternică pe masură ce trec anii.

Vei afla despre FRICĂ: ce se ascunde  în spatele fricii; exercițiu practic care să te ajute să creezi în viață ceea ce vrei (spirala pozitivă) în loc de a crea ceea ce nu vrei; meditație ghidată pentru a învăța cum să te abandonezi și să devii observator al unei situații care îți produce frică pentru a reuși să îți accepți și gestionezi frica.

ZOIA ZARNESCU
Cel mai adesea, oamenii pe care îi întîlnesc vor să gestioneze furia celor care se înfurie lângă ei. Sunt mai puțini cei care se înfurie des și vor să facă ceva pentru a-și gestiona propria furie.

Furia creează neplăceri atât în cei care se înfurie, cât și în cei față de care se manifestă furia și de cele mai multe ori duce la acte necugetate de violență fizică sau verbală.

Vei afla despre FURIE: cum îți poți controla furia; cum să transformi furia orientată către propria persoană în oportunitatea de a te cunoaște mai bine; exerciții prin care să nu te mai lași dominat de furie în relația cu ceilalți.

Acest eveniment este pentru tine daca:
- vrei să renunți la relațiile tensionate atât din viața personală, cât și din cea profesională
- vrei să incetezi să te mai lași controlat de emoțiile negative și să începi să le controlezi tu pe ele
- vrei să îți recapeți puterea interioară, devenind o persoană echilibrată emoțional.

 

Când?
7 martie 2015, incepând cu orele 10:00 și până la 17:00

Unde?
Rin Grand Hotel, Sala Berlin, Str. Soseaua Vitan, nr. 7D, București

Detalii suplimentare si inscrieri: http://evoluamimpreuna.ro/echilibrare/

 

Informaţii în completare