Calendar Evenimente

Secretele succesului in business-ul de coaching
Luni, 09 Martie 2020, 18:30 - 21:30

 

 

Interesul pentru coaching a explodat în ultimii ani, pe măsură ce numărul celor care se formează ca şi coachi a crescut şi numărul persoanelor şi organizaţiilor care contractează servicii de coaching s-a înmulţit.

Acest proces a făcut ca piaţa serviciilor de coaching să devină din ce în ce mai “aglomerată” şi mai competitivă. Dacă acum câţiva ani era suficient să ai o formare de profil şi eventual o acreditare de tip ICF pentru a convinge clienţii, astăzi nu mai este suficient.

Discutând cu diverşi absolvenţi ai unora dintre şcolile de coaching din România, am constatat că se pune foarte puţin accent pe cum să-ţi construieşti afacerea de coaching, astfel încât să poţi aplica ceea ce ai învăţat în şcoală şi să poţi trăi din această frumoasă profesie.


Plecând de la aceste realităţi şi de la ceea ce am învăţat din propriile succese (şi greşeli) acumulate în cei 15 ani de când am pornit una dintre primele firme de coaching din România, am creat workshopul “Secretele succesului în business-ul de coaching”.

Într-o săptămână sunt 168 ore şi, pentru a construi o afacere de succes în coaching, este esenţial să identificăm cum ne putem investi în cel mai eficient mod resursele limitate de timp, energie şi bani pentru a munci cu drag şi cu spor.

 


Workshopul “Secretele succesului în business-ul de coaching” este eminamente practic şi se adresează cu precădere celor care oferă deja servicii remunerate de coaching de minim 1 an, precum şi celor pentru care această activitate este sau se doreşte a fi una dintre principalele surse de venit în viitorul apropiat.


Printre temele pe care le vom aborda se numără:


- Evoluţia pieţei româneşti de coaching: trecut, prezent, viitor
- Capcana “câmpului de vise” (The field of dreams)
- Ce cumpără de fapt clienţii de coaching şi pentru ce sunt dispuşi să plătească
- Cum să evit capcana “Me, too” atunci când îmi promovez afacerea

 

FACILITATOR


Mihai Popa-Radu este Managing Partner al companiei de Leadership Development & Executive Coaching Seeds for Success pe care a fondat-o în 2005 şi care de 15 ani setează standardele de calitate a serviciilor de coaching în România.


Este unul dintre primii coachi profesionişti români formaţi şi acreditaţi internaţional încă din 2004, membru fondator al Asociaţiei Române de Coaching (ARC) şi unul dintre primii români membri ai International Coach Federation şi ai International Institute of Coaching.


Desemnat de două ori Coach-ul anului în România, Mihai este profund implicat în demersurile de dezvoltare şi profesionalizare ale industriei de coaching din România, fiind un promotor consecvent al beneficiilor coachingului atât la nivel organizaţional, cât şi individual. Este o prezenţă constantă în mass-media, prin interviuri şi publicarea de articole şi este vorbitor consacrat pe teme de coaching, schimbare şi mindfulness, fiind invitat ca vorbitor la diferite evenimente pe teme de coaching, leadership şi well-being.


Înainte de a descoperi coachingul în 2003, a lucrat 12 ani în poziţii de conducere în câteva dintre agenţiile de publicitate & comunicare de top (Hager-TBWA, Leo Burnett, Grafitti BBDO), ceea ce îi oferă o expertiză vastă şi pe zonele de branding, promovare şi înţelegerea consumatorilor.

 

Detalii organizatorice:


CÂND: 9 martie 2020
DURATA: Seminarul va începe la ora 19.00 şi va avea o durată de 2.5 ore, participanţii fiind invitaţi să sosească începând cu ora 18.30.
UNDE: Centrul Seeds for Happiness, Bucureşti (str Fabrica de Chibrituri 16, sector 4, zona parcul Carol)
CONTRIBUŢIA: 25 Euro (plata se va face în RON la cursul de schimb BNR valabil în ziua plăţii, detaliile urmând a fi comunicate celor care confirmă participarea).


IMPORTANT: Participanţii la acest seminar care vor participa la programul “Coach Pro – de la hobby la un business de succes” din 27-28 aprilie 2020 facilitat de către Mihai Popa-Radu vor beneficia de o reducere de 25Euro din taxa de participare.

 

Alte informaţii: Informaţii suplimentare despre seminar vor fi postate pe pagina de eveniment de pe Facebook, disponibila aici: https://bit.ly/3c9BruL .

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness
Contributie :  

25 Euro (plata se va face în RON la cursul de schimb BNR valabil în ziua plăţii, detaliile urmând a fi comunicate celor care confirmă participarea)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare