Calendar Evenimente

Webinar introductiv gratuit alături de CLAUS KOSTKA: “Relaţii sănătoase în vremuri nesănătoase” - Webinar 1/4
Miercuri, 28 Aprilie 2021, 18:30 - 19:30

Centrul Seeds for Happiness vă invită la o serie de webinarii care îl au ca invitat pe Claus Kostka, psihoterapeut din Germania, un prieten vechi şi drag al Centrului.

 

 

Seria de patru webinarii va fi dedicată diferitelor tipuri de relaţionări pe care fiecare dintre noi le are în viaţă şi despre cum ne putem bucura de ele în aceste vremuri dificile cauzate de criza sanitară.

 

Seria este inaugurată de un webinar gratuit în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să îl cunoască pe Claus şi vor afla cum pot avea relaţii sănătoase în vremuri nesănătoase.

 

 

Webinar introductiv gratuit: “Relaţii sănătoase în vremuri nesănătoase” cu Claus Kostka  -

Webinar 1/4 - 28 aprilie, 18:30 - 19:30

 

În aceste vremuri agitate şi generatoare de stres, relaţiile noastre de diferite tipuri au mult de suferit.

 

Unul dintre motive îl reprezintă faptul că, datorită izolării sociale, lucrului de acasă şi a cursurilor online suntem adeseori nevoiţi să locuim, să lucrăm şi să învătăm laolalta cu partenerii/copiii/părinţii. Şi, de aceea, cei alături de care convieţuim devin uneori ţinta frustrărilor, fricilor, furiei şi nemulţumirilor noastre şi noi devenim, la rândul nostru, ţinta agresiunii lor.

 

Toate acestea se adaugă ameninţării de a ne îmbolnăvi noi sau cei dragi sau de a-i îmbolnăvi noi pe ceilalţi, făcând ca relaţiile cu oamenii din viaţa noastră să fie supuse unui stres continuu şi multiplu.

 

Şi astfel este afectat însuşi fundamentul social al vieţii noastre, spiritul de comuniune cu ceilalţi, făcându-ne să ne simţim confuzi şi fără să ştim cum să ne descurcăm cu toate aceste provocări.

 

Webinarul “Relaţii sănătoase în vremuri nesănătoase” deschide seria de 4 webinarii despre relaţii în timp de criză, în care Claus Kostka ne va împărtăşi diferite modalităţi prin care ne putem îngriji relaţiile cu noi înşine şi cu cei dragi, fie ei copiii, părinţii sau partenerii noştri de viaţa.

 

Vom afla în acest prim webinar cum putem să ne trăim relaţiile într-un mod sănătos, armonios, atât în timpurile de pandemie, cât şi ulterior şi cum ne putem îngriji pe noi astfel încât să avem o influenţă pozitivă şi luminoasă în vieţile celor cu care relaţionăm.

 

 

Vor urma apoi trei webinarii dedicate relaţiilor familiale, relaţiilor de cuplu şi relaţiei noastre ca indivizi cu lumea în care trăim, dupa cum urmeaza:

 

2. Webinarul 2/4 “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase”   - Data: 6 mai, 18.30 – 20.00

3. Webinarul 3/4 “Relatii sanatoase de cuplu in vremuri nesanatoase”     - Data: 19 mai, 18.30 – 20.00

4. Webinarul 4/4 “Cum sa relationam sanatos cu lumea in criza”             - Data: 8 iunie, 18.30 – 20.00

 

 

CONTRIBUŢIE:

 

- Pentru webinarul introductiv “Relaţii sănătoase în vremuri nesănătoase” din 28 aprilie participarea este GRATUITĂ

 

- Pentru webinariile “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase” din 6 mai, “Relaţii sănătoase de cuplu în vremuri nesănătoase” din 19 mai şi “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză” din 8 iunie există următoarele opţiuni:

  • ABONAMENT pentru toate 3 webinariile: 180 RON
  • Participarea la 2 webinarii: 140 RON
  • Participarea la 1 webinar:   75 RON

 

Despre CLAUS KOSTKA:

 

CLAUS este  psihoterapeut cu peste 30 ani de experienţă în lucrul cu diverse metode precum psihoterapia corporală, constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.


Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România.Claus este si autorul carții "Te iubesc...mai departe ce facem?".

 

Despre activitatea sa găsiți informații pe: www.clauskostka.de

 

ÎNSCRIERE:

 

Cei dornici să participe la webinarul gratuit “Relatii sănătoase în vremuri nesănătoase” din 28 aprilie sunt invitaţi să ne scrie pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi să ne comunice numele complet si adresa de email la care veţi primi link-ul pentru webinar.

 

Cei dornici să participe la webinariile cu taxă de participare sunt invitaţi să ne scrie pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi să ne comunice:

  • numele complet & adresa de email la care veţi primi detaliile pentru efectuarea plăţii
  • numele webinarului/webinariilor la care doriţi să participaţi. În cazul înscrierii mai multor participanţi, vă rugăm să includeţi numele complet & adresa de email pentru fiecare participant/ă.

 

Ulterior confirmării plăţii, veţi primi de la noi un mesaj de confirmare a înscrierii.

 

Apoi, cu câteva zile înainte de fiecare webinar la care v-aţi înscris, veţi primi link-ul de acces, care este pentru uz personal şi netransmisibil.

 

 

PRECIZĂRI:

 

Webinariile vor fi susţinute în limba engleză cu traducere în limba română.

 

Webinariile vor fi înregistrate; participarea la ele implică acordul cu înregistrarea lor şi folosirea înregistrărilor de către organizatori în integralitate sau pe fragmente, fără nici un alt acord ulterior al participanţilor.

 
Locatie : ONLINE ( ZOOM - puteti descarca gratuit aplicatia de la: https://zoom.us/download )

Galerie foto:

Marturii:

Cuvinte de apreciere de la cei care au lucrat cu Claus Kostka:

 

„Experienţa vieţii mele de până acum! Pe scurt: m-am simţit atât de vie! Sunt foarte recunoscătoare. M-am deschis în faţa lumii, divinitatii, Iubirii; nici măcar nu puteam cuprinde cu mintea aşa profunzime!

Cu sufletul spun „Mii de mulţumiri lui Claus!”, admir implicarea, devotamentul, dăruirea cu care ne ghidează în această „călătorie înspre interior”. Absolut de excepţie!!” - Alina – Manager

 

 

„Când l-am întâlnit pe Claus [...] am fost sigură că am găsit ghidul perfect pe calea mea de vindecare către o viaţă mai bună. După acest seminar mi-am dat seama că nu ştiam nimic despre îndemânarea lui Claus!

[...] Am trecut de “faza de impresii” acum şi văd o cunoaştere adâncă, grijă, compasiune şi excelenţă în a conduce acest tip de terapie.

Întotdeauna m-am simţit în siguranţă, pe calea potrivită pentru mine. [Lucrul cu Claus} a fost o experienţă transformatoare, de descoperire, una pe care nu o voi uita niciodată, şi un nou început pentru mine, ca fiinţă umană unică. Mi-am atins scopul cel mai puternic, acela de a fi o mamă mai bună!

Mulţumesc, Claus! Îţi păstrez un loc adânc, recunoscător şi iubitor în inima mea!” – Brandusa F, sociolog

 

 

{Lucrul cu Claus} a însemnat în primul rând apropiere de partenerul meu, o mai mare intimidate emoţională trăită alături de el; pe de altă parte am cunoscut profunzimea comunicării cu ajutorul privirii. O comunicare adevărată pentru că privirea nu înşeală. Mi-era dor de un spaţiu de încredere în care eşti acceptat cu toată fiinţa ta.” - Maria-Magdalena M., psiholog

 

 

Cred că cel mai potrivit mod în care aş putea transmite ce s-a întâmplat cu mine este să vă rog să va imaginaţi că intraţi într-o încăpere întunecată, şi singurul obiect din această încăpere este o oglindă, întunecată şi ea la rândul ei. Ce a reuşit Claus în aceste zile a fost să aprindă lumina în încăpere şi apoi să dea jos câteva din peliculele de pe oglindă, până am început să mă văd.

E drept că încă nu suficient de clar, dar e un început, şi sunt convins că voi reuşi să mai curăţ din zgura depusă pe oglindă, acum că am văzut că se poate şi, mai important, că mi-a plăcut ce am văzut în oglindă.

Mulţumesc din tot sufletul!” – Calin M, antreprenor

 

 

O combinaţie inspirată de tehnici care înfrâng barierele şi deschid porţile celor mai intime colţuri ascunse ale sufletului meu. [...] Vreau să am cât mai des ocazia lucrului cu Claus, să descătuşez forţele ascunse în mine, să le scot la lumina zilei şi să le privesc în ochi, să ne cunoaştem şi să ne împrietenim, să ne potenţăm reciproc, sau poate să ne înfruntăm.” – Raluca S, trainer

 

 

De trei ani de zile lucrez cu Claus şi tot de atâta timp vindec, rând pe rând, răni adânci ale sufletului şi ale trupului. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de adânci sunt aceste răni din copilărie. Fără această muncă viaţa mea ar fi fost un calvar. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată ce suflet frumos şi cald sunt. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de multe pot realiza în viaţă cu tact, cu bucurie, cu blândeţe, cu linişte, calm şi tandreţe. Pentru toată viaţa mea ii voi fi recunoscătoare lui Claus.” - Camelia C., terapeut corporal

 

 

După lucrul cu Claus mă simt mai apropiată de mine însămi. Încep să mă cunosc. Încep să îmi permit să simt. Încep să trăiesc numai în clipa de faţă. Mă bucur de momentul în care scriu aceste rânduri pentru că asta e tot ceea ce am în acest moment.

Recomand această experienţă oricui doreşte să se cunoască pe sine însuşi, oricui doreşte să se lase absorbit de zona necunoscută. Odată ce te arunci în acea zonă pe care nu o poţi controla, vei fi uimit de ce se ascunde după.” – Daiana S., coach

 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare