Calendar Evenimente

Webinar “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză” alături de Claus Kostka - Webinar 4/4
Marti, 08 Iunie 2021, 18:30 - 20:00

 

 

Webinar “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză” cu Claus Kostka

Webinar 4/4 -  8 iunie, 18.30 – 20.00

 

 

Încrederea noastră într-o lume care progresează şi în care ne putem simţi şi mişca în siguranţă a fost zdruncinată de cele întâmplate în ultimul an. Îi percepem pe semenii noştri ca potenţiale ameninţări la sănătatea şi viaţa noastră. Lumea ne este descrisă la ştiri ca o sursă neîntreruptă de pericole, în aer pluteşte ceva care ne poate ucide în orice moment şi nimeni nu se poate simţi în siguranţă.

 

Unii oameni au reacţionat cu neîncredere şi dau crezare diferitelor teorii ale conspiraţiei, alţii cred în totalitate tot ceea ce le spun mass-media şi autorităţile, în timp ce alţii se confruntă cu o stare profundă de incertitudine.

Bătrânii sunt lăsaţi să moară singuri prin spitale în timp ce rudele nu le pot fi aproape în ultimele clipe de viaţă. Copiii şi tinerii nu mai sunt lăsaţi să îşi vadă prietenii şi nu mai pot merge la şcoală sau la facultate. Suntem constrânşi să renunţăm la multe dintre activităţile care dădeau sens vieţii noastre în numele supravieţuirii.

 

Şi astfel o frică profundă şi grea îşi face loc în inimile şi minţile noastre. Ne întrebăm, conştient sau nu,  dacă lumea este oare acel loc primitor pe care îl credeam, dacă noi şi cei dragi nouă ne mai putem găsi locul în ea şi dacă ne putem încrede în generozitatea şi bunătatea intrinsecă a naturii înconjurătoare.

 

Va trebui să ne redefinim modul în care ne raportăm la lume şi la relaţiile noastre cu ea, întrucât deocamdată tot ceea ce nu merge aşa cum ne-am aştepta este amplificat. Suntem preocupaţi de ameninţările schimbărilor climatice, de incompetenţa celor care ne conduc şi de lipsa conexiunilor cu semenii noştri.

 

În webinarul “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză “, Claus Kostka ne invită să explorăm diferite moduri în care ne putem păstra conectaţi cu noi înşine şi cu ceilalţi, cum să ne păstrăm capacitatea de a vedea lucrurile bune din vieţile noastre şi cum putem contribui la conturarea lumii în care vom trăi odată ce această criză va trece.

 

 

CONTRIBUŢIE:

 

Participare webinar  “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză” din 8 iunie - 75 RON

 

 

Despre CLAUS KOSTKA:

 

CLAUS este  psihoterapeut cu peste 30 ani de experienţă în lucrul cu diverse metode precum psihoterapia corporală, constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.


Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România.


Claus este si autorul carții "Te iubesc...mai departe ce facem?".

 

Despre activitatea sa găsiți informații pe: www.clauskostka.de

 

 

ÎNSCRIERE:

 

Cei dornici să participe sunt invitaţi să ne scrie pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi să ne comunice:

  • numele complet & adresa de email la care veţi primi detaliile pentru efectuarea plăţii
  • numele webinarului
  • în cazul înscrierii mai multor participanţi, vă rugăm să includeţi numele complet & adresa de email pentru fiecare participant/ă

 

Ulterior confirmării plăţii, veţi primi de la noi un mesaj de confirmare a înscrierii.

 

Apoi, cu câteva zile înainte de fiecare webinar la care v-aţi înscris, veţi primi link-ul de acces, care este pentru uz personal şi netransmisibil.

 

 

PRECIZĂRI:

 

Webinariile vor fi susţinute în limba engleză cu traducere în limba română.

 

Webinariile vor fi înregistrate; participarea la ele implică acordul cu înregistrarea lor şi folosirea înregistrărilor de către organizatori în integralitate sau pe fragmente, fără nici un alt acord ulterior al participanţilor.

 
Locatie : ONLINE ( ZOOM - puteţi descărca gratuit aplicaţia de la: https://zoom.us/download )

Galerie foto:

Marturii:

 

Cuvinte de apreciere de la cei care au lucrat cu Claus Kostka:

 

„Experienţa vieţii mele de până acum! Pe scurt: m-am simţit atât de vie! Sunt foarte recunoscătoare. M-am deschis în faţa lumii, divinitatii, Iubirii; nici măcar nu puteam cuprinde cu mintea aşa profunzime!

Cu sufletul spun „Mii de mulţumiri lui Claus!”, admir implicarea, devotamentul, dăruirea cu care ne ghidează în această „călătorie înspre interior”. Absolut de excepţie!!” - Alina – Manager

 

„Când l-am întâlnit pe Claus [...] am fost sigură că am găsit ghidul perfect pe calea mea de vindecare către o viaţă mai bună. După acest seminar mi-am dat seama că nu ştiam nimic despre îndemânarea lui Claus!

[...] Am trecut de “faza de impresii” acum şi văd o cunoaştere adâncă, grijă, compasiune şi excelenţă în a conduce acest tip de terapie.

Întotdeauna m-am simţit în siguranţă, pe calea potrivită pentru mine. [Lucrul cu Claus} a fost o experienţă transformatoare, de descoperire, una pe care nu o voi uita niciodată, şi un nou început pentru mine, ca fiinţă umană unică. Mi-am atins scopul cel mai puternic, acela de a fi o mamă mai bună!

Mulţumesc, Claus! Îţi păstrez un loc adânc, recunoscător şi iubitor în inima mea!” – Brandusa F, sociolog

 

 

{Lucrul cu Claus} a însemnat în primul rând apropiere de partenerul meu, o mai mare intimidate emoţională trăită alături de el; pe de altă parte am cunoscut profunzimea comunicării cu ajutorul privirii. O comunicare adevărată pentru că privirea nu înşeală. Mi-era dor de un spaţiu de încredere în care eşti acceptat cu toată fiinţa ta.” - Maria-Magdalena M., psiholog

 

 

Cred că cel mai potrivit mod în care aş putea transmite ce s-a întâmplat cu mine este să vă rog să va imaginaţi că intraţi într-o încăpere întunecată, şi singurul obiect din această încăpere este o oglindă, întunecată şi ea la rândul ei. Ce a reuşit Claus în aceste zile a fost să aprindă lumina în încăpere şi apoi să dea jos câteva din peliculele de pe oglindă, până am început să mă văd.

E drept că încă nu suficient de clar, dar e un început, şi sunt convins că voi reuşi să mai curăţ din zgura depusă pe oglindă, acum că am văzut că se poate şi, mai important, că mi-a plăcut ce am văzut în oglindă.

Mulţumesc din tot sufletul!” – Calin M, antreprenor

 

 

O combinaţie inspirată de tehnici care înfrâng barierele şi deschid porţile celor mai intime colţuri ascunse ale sufletului meu. [...] Vreau să am cât mai des ocazia lucrului cu Claus, să descătuşez forţele ascunse în mine, să le scot la lumina zilei şi să le privesc în ochi, să ne cunoaştem şi să ne împrietenim, să ne potenţăm reciproc, sau poate să ne înfruntăm.” – Raluca S, trainer

 

 

De trei ani de zile lucrez cu Claus şi tot de atâta timp vindec, rând pe rând, răni adânci ale sufletului şi ale trupului. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de adânci sunt aceste răni din copilărie. Fără această muncă viaţa mea ar fi fost un calvar. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată ce suflet frumos şi cald sunt. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de multe pot realiza în viaţă cu tact, cu bucurie, cu blândeţe, cu linişte, calm şi tandreţe. Pentru toată viaţa mea ii voi fi recunoscătoare lui Claus.” - Camelia C., terapeut corporal

 

 

După lucrul cu Claus mă simt mai apropiată de mine însămi. Încep să mă cunosc. Încep să îmi permit să simt. Încep să trăiesc numai în clipa de faţă. Mă bucur de momentul în care scriu aceste rânduri pentru că asta e tot ceea ce am în acest moment.

Recomand această experienţă oricui doreşte să se cunoască pe sine însuşi, oricui doreşte să se lase absorbit de zona necunoscută. Odată ce te arunci în acea zonă pe care nu o poţi controla, vei fi uimit de ce se ascunde după.” – Daiana S., coach

 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare