Calendar Evenimente

O zi de mindfulness alaturi de Mihai Popa-Radu
Sambata, 02 Octombrie 2021, 10:00 - 18:00

 

 

 

O zi de mindfulness 

cu

Mihai Popa-Radu

fondatorul Mindfulness Institute

 

 

În prima sâmbătă din octombrie vă invităm la Seeds for Happiness să petrecem împreună o zi în care să ne bucurăm de Prezent, explorând și experimentând diferite practici de mindfulness.

 

Programul:

 

În prima parte a zilei vom profita de faptul că mințile ne sunt mai odihnite și vom experimenta cum, folosindu-ne respirația, mersul și simțurile, ne putem antrena atenția și starea de Prezență pentru a ne conecta mai profund atât cu lumea noastră interioară, cât și cu cea înconjurătoare.

 

Apoi, în pauza de prânz vom avea ocazia să descoperim gusturile, aromele, culorile, textura și mirosurile bucatelor în timp ce le vom savura într-un mod mindful.

 

În cea de-a doua parte a zilei ne vom conecta prin diferite practici mindfulness cu propriul caleidoscop de emoții, cu senzațiile pe care acestea le produc în corp și ne vom bucura în ritmul muzicii de energia și vitalitatea care curg prin noi.

 

La final, participanții vor primi și un “e-ghid de mindfulness” pentru a putea integra aceste practici de mindfulness în viața cotidiană pentru a trăi mai mindful în tumultul vieții cotidiene.

 

 

Pentru cine: exercițiile oferite sunt potrivite atât celor care deja au propria practică mindfulness și vor să și-o aprofundeze, cât și celor care sunt la primul contact cu această minunată zonă și vor să afle mai multe și să experimenteze cum pot trăi mai din plin, aici și acum.

 

 

Cu cine: ghid și gazdă ne va fi Mihai Popa-Radu, a cărui pasiune pentru practicile mindfulness în multiple forme aînceput în 2007 și de atunci continuă să crească. Pe parcursul anilor, și-a aprofundat practica participând la peste 20 de tabere intensive de meditație în 13 țări de pe 3 continente. A studiat și a practicat sub îndrumarea unor învățători precum SS Dalai Lama, ven. Gonsar Tulku Rinpoche, ven. Dhammavidhu, Rick Hanson, Stephen Batchelor, Jack Kornfield, B. Alan Wallace, Alan Lowen, Chris Goto-Jones și Jeff Shore.

 

Stilul lui de facilitare își are rădăcinile în practicile mindfulness autentice pe care le-a aprofundat pe parcursul anilor (buddhismul Zen, Theravada și cel tibetan) și în diferite meditații active create de maeștrii contemporani, pe care le combină cu empatie, umor și compasiune în moduri ușor de înteles și de integrat în viața noastră cotidiană.

 

 

Când: sâmbătă 2 octombrie între 10.00 – 18.00 (pauza de prânz 13.00 – 14.00)

 

Vă rugăm să sosiți la Centru cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, pentru a vă putea schimba în ținută lejeră, a savura o băutură caldă și a fi gata să începem la timp.

 

 

Unde: Centrul Seeds for Happiness - sala Focus, str Fabrica de Chibrituri nr 16 – parter, sector 4, zona Parcul Carol, lângă autogara Filaret (ne găsiți ușor atât pe Google Maps, cât și pe Waze)

 

 

Contribuție:  290 RON (reducere 50% pentru studenți & pensionari)

 

Contribuția include participarea la toate activitățile, e-ghidul de mindfulness și pauzele de ceai dintre sesiuni; nu include prânzul (acesta poate fi comandat la un restaurant din apropiere sau adus la pachet).

 

Contribuțiile vor fi donate integral Centrului Seeds for Happiness, a cărui situație financiară a fost grav afectată de multele luni în care nu am putut găzdui sau organiza evenimente din cauza restricțiilor sanitare.  Vă mulțumim!

 

 

 

Înscrieri: pentru a participa, scrieți-ne la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

După ce veți primi mesajul nostru de confirmare a înscrierii împreună cu detaliile bancare pentru plata contribuției, vă rugăm să ne trimiteți prin email confirmarea plății până luni 27 septembrie. Locul vă este rezervat după primirea confirmării plății contribuției.

 

 

Recomandări:

-          ținută lejeră (tricou, pantaloni confortabili, șal sau pulover subțire și șosete de interior - încălțările vor fi lăsate la garderobă);

-          un recipient cu dop pentru apă, din plastic sau metal – NU din sticlă (în sala de practică nu se va intra cu pahare sau căni, pentru a evita accidentele)

 

 

IMPORTANT: conform cerințelor legale și pentru a ne simți în siguranță din punct de vedere sanitar, participanții vor prezenta la sosire fie certificatul de vaccinare/adeverința de vaccinare completă, fie un test covid negativ făcut cu maxim 48 de ore înainte (antigen) sau 72 ore înainte (PCR).

 

Vă mulțumim pentru înțelegere & cooperare!

 

 

 

"Scopul pe care ni-l propunem [prin mindfulness] este să devenim martorii tuturor gândurilor din mintea noastră și ai tuturor senzațiilor corporale pe care le simțim, să le cunoaștem ca atare, fără a le condamna și fără a le da curs, conștienți fiind de faptul că judecățile noastre sunt simple gânduri, inevitabile și limitatoare, care doar descriu o experiență, neidentificându-se însă cu ea."

 

Jon Kabat-Zinn, "Meditația, arta de a fi conștient"

 

 

 

 

 
 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness - Sala Focus
Contributie :  

 290 RON (reducere 50% pentru studenți & pensionari)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare