Calendar Evenimente

Mindfulness la ceas de seară - întâlniri de practică
Marti, 07 Decembrie 2021, 19:00 - 20:00

„Arta de a trăi nu înseamnă nici să te lași dus de curent fără vreo grijă, nici să te agăți temător de trecut. Ea constă în a fi pe deplin conectați la fiecare clipă, în a o vedea drept nouă și unică întru totul și în a avea o minte deschisă și receptivă pe de-a întregul.” Alan Watts

 

 

Centrul Seeds for Happiness și Mindfulness Institute vă invită la întâlnirile de practică Mindfulness la ceas de seară. Ne vom dărui o oră pentru a ne conecta cu noi înșine folosind diferite practici mindfulness și ne vom susține reciproc în construirea unei discipline pentru viața trăită conștient (mindful).

 

 

Cum se vor desfășura întâlnirile?

 

Grupul de practică Mindfulness la ceas de seară se reunește marți seara, de la ora 19:00, o dată la două săptămâni. Petrecem împreună o oră în care aprofundăm, rând pe rând, diferite practici mindfulness (printre care meditația celor 5 simțuri, focus pe respirație, scanarea corpului) și explorăm diferite moduri în care putem integra mindfulness-ul în viața cotidiană. Perioadele de practică vor fi intercalate cu mini-sesiuni de întrebări, fragmente de lectură și împărtășiri.

 

Până la ridicarea restricțiilor și ameliorarea contextului de sănătate, întâlnirile Mindfulness la ceas de seară vor avea loc exclusiv online, pe Zoom.

 

 

Cum participi?

 

Dacă dorești să faci parte din grupul de practică Mindfulness la ceas de seară, te rugăm să ne scrii la  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Adresa ta de email va fi inclusă în lista de participanți ai grupului de mindfulness și vei primi doar informații despre activități legate de mindfulness (inclusiv detalii despre următoarele întâlniri de practică și link-urile de acces Zoom).

 

Donația sugerată pentru participarea la întâlniri este de 30RON/întânire și poate fi transferată în contul Centrului Seeds for Happiness:

 

Denumire: Asociaţia Seeds for Happiness

CIF: 25662364

Cont: RO97 BACX 0000 0004 4297 4000

Banca: Unicredit Bank

Detalii: participare întâlnire mindfulness .... (numele tău)

 

Donațiile sunt folosite integral pentru a susține activitatea Centrului Seeds for Happiness, care este un ONG finanțat doar prin contribuțiile participanților la programele noastre. Vă mulțumim!

 

 

Organizatorice:

Datele pentru anul 2021 sunt: 2 noiembrie, 16 noiembrie, 7 decembrie

 

Fiecare întâlnire are loc între orele 19:00-20:00 si, pentru a începe la timp, vă rugăm să vă conectați cu 5 minute înainte de ora de începere.

 

 

Ghid și gazdă ne va fi Mihai Popa-Radu, fondatorul Mindfulness Institute, a cărui pasiune pentru practicile mindfulness în multiple forme a început în 2007 și de atunci continuă să crească.

Pe parcursul anilor, și-a aprofundat practica participând la peste 20 de tabere intensive de meditație în 13 țări de pe 3 continente. A studiat și a practicat sub îndrumarea unor învățători precum SS Dalai Lama, ven. Gonsar Tulku Rinpoche, ven. Dhammavidhu, Rick Hanson, Stephen Batchelor, Jack Kornfield, B. Alan Wallace, Alan Lowen, Chris Goto-Jones și Jeff Shore.

 
 
Locatie : ONLINE ( ZOOM - puteţi descărca gratuit aplicaţia de la: https://zoom.us/download )
Contributie :  

Donația sugerată: 30RON/întânire


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare