Calendar Evenimente

Ghizii Fericirii – Thich Nhat Hanh
Miercuri, 23 Februarie 2022, 19:00 - 21:00

Originar din Vietnam, Thich Nhat Hahn a devenit cunoscut pentru pozitia sa impotriva razboiului, care l-a determinat pe Martin Luther King sa il nominalizeze pentru Premiul Nobel pentru Pace in 1967

 

Ghizii Fericirii - Thich Nhat Hanh

 

Va invitam ca miercuri, 23 februarie ora 19:00 la centrul Seeds for Happiness sa fim impreuna pentru a ne bucura de si a duce mai departe invatatura profunda a maestrului Thich Nhat Hanh (1926 - 2022).

 

 

Cine a fost Thich Nhat Hanh?

 

Thich Nhat Hanh, cunoscut si sub numele de Thay (invatator in limba vietnameza) a fost unul dintre cei mai cunoscuti si respectati maestri Zen, poet si activist pentru pace si ecologie.

 

Originar din Vietnam, Thich Nhat Hahn a devenit cunoscut pentru pozitia sa impotriva razboiului, care l-a determinat pe Martin Luther King sa il nominalizeze pentru Premiul Nobel pentru Pace in 1967.

 

Este fondatorul comunitatii Plum Village (www.plumvillage.org) si autorul a peste 100 de carti (unele dintre ele traduse si in romana) care abordeaza teme precum meditatia, conceptul de mindfulness sau budismul.

 

Maestru Thay a fost o sursa de inspiratie pentru multi semeni, printre cei care l-au apreciat si i-au sustinut activitatea numarandu-se inclusiv celebritati precum Oprah Winfrey, actrita Gwyneth Paltrow si Jon Kabat-Zinn (creatorul programului MBSR, Mindfulness-Based Stress Reduction).

 

Cum va fi intalnirea?

  • vom viziona impreuna o scurta inregistrare din invatatura lui Thich Nhat Hanh (dharma talk)
  • vom impartasi impresiile noastre despre viata si invatatura maestrului
  • vom practica cateva exercitii de mindfulness (meditatia sezand si meditatia in mers)
  • vom reflecta la modalitati practice in care putem practica mindfulness de zi cu zi

 

 

Gazda intalnirii

Sunt Raluca Mohanu si am avut sansa de a-mi petrece mai multe veri in cadrul comunitatii Plum Village din Franta. Viata si munca in comunitate mi-au oferit un cadou nepretuit - o cale simpla si profunda de a trai si integra spiritualitatea in viata cotidiana. Am invatat enorm despre modestie, compasiune, incluziune, respect fata de stramosi si fata de natura.

Intalnirea cu Thay mi-a atins Sufletul ... inca ma emotioneaza Prezenta sa plina de compasiune, calm si intelegere.

Dorinta inimii mele este sa duc mai departe practicile de mindfulness si bucuria apartenentei la o comunitate.

 

Care este contributia ta?

Participarea la eveniment este gratuita, cei darnici pot oferi o donatie Centrului Seeds for Happiness.

 

Cand & unde ne intalnim?

Miercuri 23 februarie intre orele 19:00 - 21:00, centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri 16, sala Focus.

 

Inscriere

Prin email la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana in data de luni, 21 februarie.

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness - Sala Focus

Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare