"Seara de carte" a luat nastere din dorinta de conectare cu ceilalti prin ancora cartilor. Este un prilej de bun augur pentru pasionatii de carte sa se intalneasca si sa discute despre carti si cautarile lor. Seara de carte a mai luat nastere prin inteligenta cosmica care cumva a orchestrat o serie de intamplari ca acest eveniment sa aiba loc ... eu doar am fost putin atent la semne, sunt doar un canal de manifestare. Astfel inca nehotarat daca sa incep cu proiectul a fost nevoie de un ultim "semn" ca eu sa ma decid. Acesta a venit in momentul in care eram intr-o dimineata la birou, cu seful in stanga si cu multi alti colegi in camera, ne vedeam cu totii de treaba lucrand in liniste, pana in momentul in care seful scoate capul din monitor si spune: " Auzi ma Vlad, stii unde mi-ar placea mie sa merg? Vrei sa stii? La o seara de carte. Un loc in care vorbim despre carti, unde ai posibilitatea sa cunosti lume noua, sa afli lucruri noi si interesante. Ce spui? Ce parere ai?"

Ei bine, acesta a fost momentul decisiv, inima mi s-a deschis, fata mi s-a luminat si am simtit cum universul vorbeste prin seful meu...cum ideea gravita undeva in campul invizibil iar eu aveam nevoie de acest impuls ca sa zic DA. Ce este de mentionat e faptul ca era prima oara cand vorbeam cu seful despre carti, el nu stia ca ma intereseaza domeniul si ce mi-a atras cel mai mult atentia a fost faptul ca el nu e genul de om care sa iasa din ritmul birou-casa.

El nici macar nu mai stie cum arata centrul vechi dupa modificari, nu a mai iesit la o piesa de teatru din vremea facultatii, chiar daca de multe ori l-am invitat in oras la diverse evenimente, nu avea timp sau avea alte prioritati.

Cum credeti voi ca m-am simtit cand l-am auzit ca vrea sa mearga la o "Seara de carte" ??? Feeeericit ... feericit ca am ocazia sa fac ceva pentru ceilalti ...Totul inca se scrie, suntem aici ..si un numar de mai bine de 60 de persoane au intrat in contact cu intalnirile noastre, au intrat in contact cu centrul Seeds for Happiness, au intrat in contact cu ceilalti oameni, s-au creat prietenii, legaturi... si de abia astept anul viitor :)” -
Vlad Doroican, initiatorul si moderatorul intalnirilor "Seara de carte".

RSS
Incetarea suferintei