Închiriere spații pentru evenimente

Scurtă prezentare a spațiilor Centrului

 

Centrul Seeds for Happiness beneficiază de două spații amenajate modern și funcțional, cu capacitate de 25, respectiv 80 de persoane, care pot fi amenajate în diverse configurații, în funcție de tipul evenimentului care se organizează.

 

Spațiul “HAPPY” de la demisol este format din două spații despărțite prin uși glisante, o cameră de primire, 2 grupuri sanitare și o mică chicinetă, toate cu o suprafață de 110 m².

Este amenajat elegant, în culori calde și mobilier în linii simple și armonioase în stilul Urban Zen. Spațiul este foarte bine luminat natural și oferă conexiune internet wireless. Este opțiunea ideală pentru întâlniri restrânse cu caracter informal, cum ar fi: seminarii, workshop-uri interactive, sesiuni de curs sau grupuri de discuții, cu un număr de participanți până la maximum 25 persoane.

 

Spațiul “FOCUS de la parter este caracterizat printr-un design modern și o excelentă ergonomie, cu o suprafață de 150 m² împărțită astfel:

  • sală de evenimente care poate primi până la 80 de participanți așezați în formatul “sală de conferințe”. Este o sală multifuncțională ce poate fi amenajată pentru: conferințe, lansări de carte, workshopuri, seminarii, recepții, cocktailuri etc.
  • un foyer ce include o garderobă și un separeu cu o chicinetă;
  • 3 grupuri sanitare;
  • conexiune internet wireless.

 

Centrul poate pune la dispoziția celor interesați, separat de spațiul propriu-zis și contra cost, și alte dotări pe care le găsiți in oferta de închiriere.

 

Sumele obținute din închirierea spațiilor sunt folosite integral pentru susținerea Centrului, ele nereprezentând o sursă de profit.

Informaţii în completare