Webinar “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză” alături de Claus Kostka - Webinar 4/4

 

Webinar “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză” cu Claus Kostka

Webinar 4/4 -  8 iunie, 18.30 – 20.00

 

Încrederea noastră într-o lume care progresează şi în care ne putem simţi şi mişca în siguranţă a fost zdruncinată de cele întâmplate în ultimul an. Îi percepem pe semenii noştri ca potenţiale ameninţări la sănătatea şi viaţa noastră. Lumea ne este descrisă la ştiri ca o sursă neîntreruptă de pericole, în aer pluteşte ceva care ne poate ucide în orice moment şi nimeni nu se poate simţi în siguranţă.

 

Unii oameni au reacţionat cu neîncredere şi dau crezare diferitelor teorii ale conspiraţiei, alţii cred în totalitate tot ceea ce le spun mass-media şi autorităţile, în timp ce alţii se confruntă cu o stare profundă de incertitudine.

Bătrânii sunt lăsaţi să moară singuri prin spitale în timp ce rudele nu le pot fi aproape în ultimele clipe de viaţă. Copiii şi tinerii nu mai sunt lăsaţi să îşi vadă prietenii şi nu mai pot merge la şcoală sau la facultate. Suntem constrânşi să renunţăm la multe dintre activităţile care dădeau sens vieţii noastre în numele supravieţuirii.

 

Şi astfel o frică profundă şi grea îşi face loc în inimile şi minţile noastre. Ne întrebăm, conştient sau nu,  dacă lumea este oare acel loc primitor pe care îl credeam, dacă noi şi cei dragi nouă ne mai putem găsi locul în ea şi dacă ne putem încrede în generozitatea şi bunătatea intrinsecă a naturii înconjurătoare.

 

Va trebui să ne redefinim modul în care ne raportăm la lume şi la relaţiile noastre cu ea, întrucât deocamdată tot ceea ce nu merge aşa cum ne-am aştepta este amplificat. Suntem preocupaţi de ameninţările schimbărilor climatice, de incompetenţa celor care ne conduc şi de lipsa conexiunilor cu semenii noştri.

 

În webinarul “Cum să relaţionăm sănătos cu lumea în criză “, Claus Kostka ne invită să explorăm diferite moduri în care ne putem păstra conectaţi cu noi înşine şi cu ceilalţi, cum să ne păstrăm capacitatea de a vedea lucrurile bune din vieţile noastre şi cum putem contribui la conturarea lumii în care vom trăi odată ce această criză va trece.

 

Pentru costuri, înscrieri şi mai multe informaţii, accesaţi:    https://bit.ly/2R9tvUi

Informaţii în completare