Webinarul “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase” alături de CLAUS KOSTKA - Webinar 2/4

 

Webinarul “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase” cu Claus Kostka -

Webinar 2/4 - 6 mai, 18.30 – 20.00

 

 

Este destul de probabil ca pentru mulţi dintre noi relaţiile pe care le aveam cu părinţii şi/sau cu copiii noştri să fi fost tensionate, măcar parţial, şi înainte de actuala criză sanitară.

 

Apoi am fost cu toţii aruncaţi în vâltoarea pandemiei, cu insecurităţile legate de sănătate, de cum ne vom descurca, de locul de muncă, de şcoală… Dintr-o dată ne-am trezit izolaţi în propriile locuinţe, înghesuiţi şi forţaţi să lucrăm şi învăţăm din dormitor, bucătărie sau living.

 

Şi astfel diferitele griji, nesiguranţe şi frici legate de noi şi de cei dragi au început să erodeze relaţiile chiar cu persoanele cele mai apropiate, proprii părinţi şi/sau proprii copii. După atâtea luni de pandemie am ajuns să ne simţim adeseori depăşiţi de situaţie, chiar neputincioşi, şi fără ajutor pentru noi astfel încât să îi putem ajuta la rândul nostru pe cei dragi.

 

Atunci când vorbim despre provocările cu care ne confruntăm în această perioadă tindem să ne concentrăm pe dificultăţile din exterior şi mai puţin pe frământările noastre interioare. Iar faptul că nu împărtăşim cum ne simţim face ca, încet-încet, aceste frământări să ne copleşească, să creeze un dezechilibru interior care apoi se răsfrânge în mod negativ în relaţiile cu parinţii şi/sau cu copiii noştri.

 

În webinarul “Relaţii sănătoase de familie în vremuri nesănătoase “, Claus Kostka ne va ghida în demersul de descoperire a propriilor resurse pentru a ne reface echilibrul interior, pentru a redeveni încrezători. Şi din acest spaţiu vom putea relaţiona armonios cu părinţii şi/sau cu copiii noştri într-o manieră înţelegătoare, blândă, generoasă şi vindecătoare şi pentru noi, şi pentru ei.

 

 

Vor urma apoi doua webinarii dedicate relaţiilor de cuplu şi relaţiei noastre ca indivizi cu lumea în care trăim, dupa cum urmeaza:

3. Webinarul 3/4 “Relatii sanatoase de cuplu in vremuri nesanatoase     - Data: 19 mai, 18.30 – 20.00

4. Webinarul 4/4 “Cum sa relationam sanatos cu lumea in criza             - Data: 8 iunie, 18.30 – 20.00

 

Pentru costuri, înscrieri şi mai multe informaţii, accesaţi:  https://bit.ly/3u37TYd

 

 

 

Informaţii în completare