Calendar Evenimente

Conferinta "Te iubesc ... si îmi este teamă", cu MONICA BRÂNDUȘESCU GĂITĂNARU
Joi, 04 Decembrie 2014, 19:00 - 21:00

Află cum poți avea o relație de cuplu armonioasă, fără frica de a-ți pierde individualitatea și libertatea

 

Cei mai mulţi dintre noi îşi doresc relaţii de cuplu armonioase, confortabile, securizante. Însă atunci când ne gândim la această dorinţă, observăm adesea că alături de ea, undeva în interiorul nostru, se trezeşte şi un alt freamăt mai discret sau mai puternic de la o persoană la alta. Freamătul acela poate împrumuta o sumedie de chipuri – de la frica de respingere sau abandon, la frica de a ne risca sau pierde propria libertate, la teama de eşec şi suferinţă, spaima de a nu fi (din nou) trădaţi, înşelaţi sau reduşi la mai puţin decât ne dorim să fim sau chiar suntem. Observăm astfel, cum de multe ori ideea de relaţie ajunge să vină la pachet cu ideea de compromis. 

 

Pe măsură ce acumulăm mai multe experienţe, dorinţele noastre parcă tind să devină tot mai timide, iar fricile tot mai vigilente. Ce e de făcut în acest caz? Cum deblocăm acest tărâm atât de provocator al relaţiilor de cuplu de toate piedicile luxuriante care par să ne ameninţe şi să ne înteţească sentimentul de singurătate?

 


Vă propunem să căutăm împreună răspunsul acestor întrebări şi al multor altora pe această temă cu ajutorul unor instrumente de înţelegere specifice psihologiei analitice a lui Carl Gustav Jung, dar şi orizontului alchimiei, filosofiei şi simbolismului mandalelor.

 

Carl Gustav Jung este unul dintre cei mai mari gânditori ai vremii noastre. A influențat în profunzime aproape toate aspectele culturii moderne, incluzând medicina, religia, filosofia, literatura, arta și, desigur, domeniul în permanentă evoluție al psihanalizei. 

 

 

DESPRE SPEAKER

 

MONICA Brânduşescu Găitănaru este psihoterapeut analist jungian şi trainer acreditat. Sustine conferinte, workshopuri si seminarii pe teme diverse, in beneficiul celor care doresc sa-si transforme viata. Este casatorita si are doua fete.

 

Pentru mai multe detalii despre Monica Brândușescu Găitănaru, accesati: http://psihologieanalitica.ro/

 

 

 

 

Studii:

2000-2004 – Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti;
• 2005-2006 – Ecole Doctorale Francophone en Sciences Sociales, Europe Centrale et Orientale;
• 2009-2011 – Formare de tip masteral în Psihologie Analitică (în cadrul Asociaţiei Române de Psihologie Analitică);
• 2009 – Se acreditează ca formator de formatori;
• 2010 – Obţine acreditarea de lucrător prin arte comparate.

Activitate profesională:
• 2004-2006: profesor de filosofie şi logică (Liceului Teoretic «Ion Creangă», Liceul de Arte Platice “Nicolae Tonitza”, Liceului Teoretic «Al. I. Cuza»);
• 2006-2007: voluntariat în cadrul Fundaţiei „Principesa Margareta a României”;
• 2007-2009: PR Manager la HotNews.ro, unde a iniţiat/coordonat diferite  proiecte speciale, evenimente şi expoziţii tematice;
•19 martie 2009 a susţinut conferinţa “O foaie, un drum si ispita unui joc”, din seria de conferinţe Povestitor, coordonată de Lia Perjovschi la Centrul de Artă şi Cultură Contemporană Pavilion Unicredit;
• Din mai 2009,  susţine cursuri și ateliere în cadrul Fundaţiei Calea Victoriei, precum: “Poveştile ca metafore ale dezvoltării de sine“, “Înţelepciunea Visului“, “Animus şi Anima sau despre naşterea iubirii“, “Bal cu Poveşti la Cărtureşti“, ”Zeitele din noi – modele arhetipale feminine”, ”Introducere în psihologia lui Carl Gustav Jung” ;
• În 2009 a lansat proiectul Şcoala Vocaţională “A treia cafea”;
• 2009-2010: a ocupat funcţia de Director Executiv al Fundaţiei “Noi citim”;
• 2010: a colaborat cu Ziarul Lumina în cadrul rubricilor de cultură şi sănătate;
• 2011: s-a implicat în cadrul proiectului Young Professionals Academy, redactând scenariul unui film în care protagonişti au fost copiii de la Centrul de zi “Licurici”;
• 2011 a fost numită Ambasadoare a proiectului “Dăruieşte un zâmbet”, dedicat copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul  Marie Curie.
• 2012 – 2013 a colaborat în calitate de expert în cadrul proiectului organizat de SNSPA: ”Stilul de învățare și temperamentul școlarilor – instrumente pentru o educație creativă”.
• 2012-2013 lucrează ca facilitator de ”Sandwork expresiv” în cardul proiectului coordonat de analistul jungian Eva Pattis Zoja, la Școala Generală nr. 85, din București.
• 2012 – prezent: practică psihoterapie analitică jungiană. Detalii pe http://www.psihologieanalitica.ro

 
Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala Focus de la parter
Contributie :  

50 ron (GRATUIT pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness)


Galerie foto:

 
 
 

Formular inscriere

  Nume*:
  Prenume*:
  Email*:
  Nr Telefon:
  De unde ati aflat de eveniment?
  Sugestii:
  Doresc sa primesc informatii legate de activitatea centrului Seeds for Happiness pe email:
  Codul de securitate*:

Nota privind protectia datelor personale
Centrul Seeds for Happiness prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest formular in scopul inscrierii la evenimente. Datele vor fi dezvaluite numai persoanelor implicate in organizarea evenimentelor de la Centrul Seeds for Happiness. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
In cazul în care nu doriti aceasta, bifati NU in formularul de inregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la info@seedsforhappiness.ro .

 
 

Inapoi

Flat View
Evenimente pe an
Evenimente din luna
Evenimente pe luna
Weekly View
Evenimente pe saptamana
Daily View
Evenimente Astazi
Categories
Evenimete pe categorii
Search
Cauta eveniment

Informaţii în completare